Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Stadstuin

Stadstuin

In de monumentale stadstuin benadrukken we waar mogelijk de originele elementen. De imposante stadswoning moet volledig tot zijn recht komen en daar speelt de tuin een belangrijke rol bij. Omdat het huis de blikvanger is, kiezen we meestal voor een ingetogen tuinontwerp. Een stadstuin wordt vaak omringd door hoge muren.

Dat betekent dat de beplanting maar op weinig zon kan rekenen in deze rustieke tuin. Daarom gebruiken we vooral planten die goed gedijen in de halfschaduw en schaduw: varens, leverkruid, ooievaarsbek, hosta, klimop, lelietjes-van-dalen en maagdenpalm. Daar waar de zon schijnt kunnen we een terras aanleggen, van natuursteen, antieke tegels of klinkers. Met buitenverlichting accentueren we uw monumentale pand en zorgen we voor diepte in uw tuin. Een bijzondere boom of waterpartij lichten we uit. Zo kunt u ook ’s avonds volop genieten van uw sfeervolle stadstuin.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *