Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Heidetuin

Heidetuin

De kleurrijke heidetuin gedijt het best op zure gronden. Heideplanten – dopheide en struikheide, zomerheide en winterheide – zijn er in allerlei soorten. We zorgen voor een zo groot mogelijke variëteit aan bloemkleuren en bladkleuren, zodat u in elk seizoen kunt genieten van bloeiende hei. De uitgebloeide heidestruikjes contrasteren met hun lichtgroene en donkergroene kleuren mooi met hun bloeiende soortgenoten.

Voor meer dynamiek in uw heidetuin creëren we kleine hoogteverschillen. In oorspronkelijke heidegebieden komen we vennen en meertjes tegen. Ook in uw heidetuin kunnen we water verwerken. Een natuurlijk ogend vennetje geeft een speels effect. Paden van natuurlijke materialen, zoals houtsnippers of boomschors, leiden u langs het water en de verschillende heideveldjes. Zuurminnende planten, heesters en bomen, zoals azalea’s, rododendrons, brem, jeneverbes en berkenbomen passen prima in een heidetuin.

Een heidetuin is niet onderhoudsvrij. Heideplanten moet na de bloei teruggesnoeid worden om ze vitaal te houden en te voorkomen dat de takken gaan verhouten. Zo zorgt u voor mooi gevormde, rijk bloeiende hei waarvan u jarenlang kunt genieten.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *