Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Kruidentuinen

Kruidentuinen

Verser kunt u het niet hebben. Terwijl u kookt loopt u de tuin in om de gewenste kruiden te plukken. Gezond en lekker! Van elke kruidensoort hebt u meestal maar een paar exemplaren nodig. Om te voorkomen dat uw kruidentuin een rommelige aanblik geeft, verdelen we de tuin in vakken. Planten met dezelfde voorkeur voor licht en vochtigheid zetten we dan bij elkaar.

Kruiden geven uw maaltijden smaak en hebben vaak een heilzame werking. Veel kruidenplanten zijn bovendien decoratief en geuren heerlijk. Dat maakt ze heel geschikt voor beplanting rond uw terras. Ook op uw balkon kunt u eenvoudig een kruidentuintje creëren.

Historie van kruidentuinen
De kruidentuin is misschien wel de oudste bekende tuin in de geschiedenis. Vele kruiden werden bewust aangeplant, gekweekt en geoogst om hun geneeskrachtige werking. Tegenwoordig is de kruidentuin meer een verzameling planten die veel gebruikt worden in de keuken. De beste plaats voor een kruidentuintje is een hoekje van de tuin, gelegen in de zon en dicht bij de keuken. Vaak omgeven met een haagje buxus of een haagje van Rozemarijn, voor beschutting en eenvoudig rechthoekig van vorm. Een smal paadje zorgt ervoor dat we gemakkelijk bij alle planten te kunnen komen.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *