Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Bloementuin

Bloementuin

Niets fleurt uw leven zo op als een bonte bloemenzee. Bloemen in uw tuin zorgen voor een explosie van kleur. Neem de rode papavers, blauwe korenbloemen, paarse campanula’s, gele dotterbloemen, roze geraniums en oranje goudsbloemen: ze zijn een lust voor het oog.

Bent u gek op geel, op wit of op roze? Kies voor verschillende bloeiende planten in uw lievelingskleur. De kleur geeft eenheid aan de bloemenpracht. De variatie zit in de vorm en grootte van de bloemen en bladeren. U kunt ook kiezen voor een bonte verzameling kleuren: sterke contrasten of een verrassende mengeling. Zaai een deel van uw kleurentuin in met wilde bloemen als klaproos, korenbloem, kamille, ridderspoor en koekoeksbloem. Zo’n bloemenweide zorgt voor een rijkdom aan kleur en is bovendien zeer in trek bij nuttige insecten. Wilt u vooral in de zomermaanden genieten van een weelderige bloemenzee of wilt u het hele jaar door kleur om u heen? Bij de aanleg van uw bloementuin adviseren wij u graag over de bloeiwijze, de bloeiperiode en het formaat van de diverse planten en de eisen die zij stellen aan bodem en zonlicht. Laat u inspireren door het fleurige aanbod en maak uw persoonlijke compositie in kleur.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *