Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Vogeltuin

Vogeltuin

Maak van uw tuin een waar vogelparadijs. Zorg dat vogels alles in uw tuin vinden wat ze nodig hebben: beschutting, voedsel, water en broedplaatsen. Wij adviseren u graag bij de inrichting van uw vogelvriendelijke tuin. Hark en schoffel uw tuin in ieder geval niet te netjes. Vogels zijn namelijk dol op rommelige hoekjes. Daar scharrelen ze hun kostje bij elkaar. Op het vogelmenu staan onder meer insecten, rupsen, bessen, noten en zaden.

Een hoge boom in uw vogeltuin fungeert als uitkijkpost, een stekelige meidoornhaag als kinderkamer en een vijver met langzaam aflopende oevers als drinkplaats en bad. Ook van kleine tuinen en balkons maken we echte vogeltrekkers. Een schaal met water, nestkastjes en groene gevels weten de gevleugelde beestjes zeer te waarderen. Bloemen lokken insecten en insecten lokken weer vogels. Zorg dus voor veel bloemen in uw tuin. Laat zaadlijsten in de herfst staan en kies voor besdragende heesters. Zo maakt u het vogels makkelijker om de winter door te komen. Een vogelhotel in uw tuin – goed zichtbaar vanuit uw woonkamer – zorgt het hele jaar door voor bedrijvigheid. Verbaas u over de vele vogelsoorten die uw tuin bezoeken. Bewonder hun verenkleed en geniet van hun prachtige gezang. Vogels én u genieten van deze natuurvriendelijke tuin.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *