Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@hoveniersbedrijfjonkers.nl

Bostuin

Bostuin

Woont u in of bij het bos? Grote kans dat in uw tuin veel bomen staan. Dit kunnen loofbomen, dennenbomen of een combinatie van beide zijn. Een bomenrijke tuin lokt bijzondere beesten. Eekhoorns, konijnen, hermelijnen, boommarters, wezels, egels, uilen en misschien zelfs wel herten, vossen en wilde zwijnen. Zij zoeken beschutting en voedsel in uw bostuin.

Wat een heerlijk gezicht om een eekhoorn te zien knabbelen van noten, dennenappels en pitten uit uw tuin! Onder de bomen overleven vooral schaduwplanten, zoals klimop, varen, hortensia, rododendron, jeneverbes, hosta en maagdenpalm. Ook stinsenplanten als de gele anemoon, boerenkrokus, sneeuwklokje en holwortel doen het prima in de schaduw. Welke beplanting geschikt is voor uw tuin is ook afhankelijk van de bodemsoort. Vraag ons bij de inrichting van uw bostuin om advies. Uiteraard nemen wij ook het ontwerp, de aanleg en het onderhoud voor onze rekening.

Offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen marktconforme tarieven.

Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Bericht *