Hoveniersbedrijf Jonkers Home | Contact | Site Map | Colofon
Big Brother 6 Tuin Ontwerp Vijverspecialist Exclusieve Bestrating Vragen & Tips
Home
Aanleg
Onderhoud & Renovatie
Boomverzorging
Groenvoorziening
Uitgevoerde projecten
Fauna
Vogels
Waterdieren
Slakken
Wormen
Reptielen
Persberichten
Links
Vragen?
Archief
Home > Fauna

Fauna

Belangrijke aspecten in de groene wereld zijn flora en fauna. Voor de hovenier is flora wel de belangrijkste, maar fauna is daarbij een net zo onmisbaar element in de natuur en dus ook in de tuin. De flora is de plantenwereld en de fauna is de wereld van de dieren.

Aangezien fauna één van de twee hoofdaspecten is van de natuur, krijgt deze ook een belangrijke plaats op onze website. Hiermee willen we laten blijken dat bij Hoveniersbedrijf Jonkers de dierenwereld erg belangrijk is en we willen u graag een divers aan leerzame en interessante informatie aanbieden over verschillende diersoorten.

De diersoorten die behandeld worden op onze pagina zijn op het moment: vogels, waterdieren, slakken, wormen en reptielen. Wanneer u op één van deze kopjes klikt in het menu opent zich een scherm met de verschillende diersoorten. Bij veel van deze diersoorten is er een afbeelding bij afgebeeld. De diersoorten vogels en waterdieren zijn weer onderverdeeld in verschillende subcategorieën in het menu.

Op het moment zijn wij druk bezig met het toevoegen van veel informatie aan onze Faunapagina. De diersoorten worden verder uitgebreid en er worden nieuwe diersoorten aan toegevoegd. Neem dus regelmatig eens een kijkje op onze website en onze Faunapagina om de uitbreiding van onze Faunapagina te volgen.

Neem eens rustig de tijd om door de pagina's heen te bladeren en leer van onze informatie, die speciaal voor u op onze website is gezet. Informatie om van te leren en natuurlijk om van te genieten, van de diverse prachtige dierenplaatjes. Houdt u, net zoal wij, van dieren? Dan gunnen wij u veel plezier met onze site!